(Özel Haber) Terim’den teröre tepki

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor maçını izlemek için Manisa’ya gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısında şehit olanlara Allah’tan rahmet dilerken, “Her şeyimizle polisimizin yanındayız” dedi.

11 Aralık 2016 Pazar 16:29
(Özel Haber) Terim’den teröre tepki
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim

Süper Lig'in 14’üncü haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor karşılaşmasını izlemek üzere Manisa’ya geldi. Maça girmeden açıklamada bulunan Terim, “Gündüz Altınordu - Manisaspor maçını izledik. Saat 16.00’da da Akhisar Belediyespor Osmanlıspor maçı vardı öyle bir program yaptık.

Genel olarak maçları geziyoruz ama tabi bugün maçlardan ziyade ülkemizin başı sağ olsun. Hepimiz için çok kötü bir gün. Dün de öyleydi bugün de öyle. Allah ölenlerin hepsine rahmet eylesin. Diğerleri de inşallah biran evvel ayağa kalkarlar. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Polisimizin yanındayız her şeyimizle. Onlara da bu fırsatı vermeyeceğiz inşallah” diyerek terör saldırısını kınadı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Terim’den Teröre Tepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108