Sapanca Belediyesi Tarafından Olgunlar Turnuvası Düzenlendi

Sapanca Belediyesi tarafından yapılan bu sene 4'üncüsü yapılan Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası tören ile başladı. Sapanca Belediyesi Yüzevler Spor Kompleksi'nde yapılan ve 1,5 ay frvam edecek turnuvada olgunlar kategorisinde 12, genç olgunlar kategorisindeyse 32 olmak üzere toplam 44 takım büyük mücadele verecek.

25 Temmuz 2017 Salı 09:37
Sapanca Belediyesi Tarafından Olgunlar Turnuvası Düzenlendi

Turnuvanın açılış töreninde konuşma yapan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, turnuvanın sportmenlik çerçevesinde, Sapanca'ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesini temenni de bulunduklarını söyledi.

Talepleri hizmete dönüştürüldüğünü söyleyen Yılmazer, "Göreve geldiğimizde gelen taleplerden biri de olgunlar turnuvasıydı. 

Biz de bunu hayata geçirmiş olduk ve bu sene 4'ncüsünü düzenlemiş olacağız. 

Geçmişten bu güne ilçemizde sporcu yetiştiren herkese teşekkür ediyorum, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

Tören sonrası turnuvanın ilk maçı Güldibi 91 ve Emmimoğlu Kebap takımları arasında oynandı. Maçın başlama vuruşu Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Alcan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Süleyman Pulat tarafından yapıldı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 25.07.2017 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108