Kaymakam Narinoğlu' Mahalleyi Ziyarette Bulundu

Narinoğlu, Kızderbent Mahallesi'ni ziyaret yaparak, mahalle sakinlerin istek ve sorunlarını dinledi ve tüm mahalleleri dolaştı. Halkı ziyaret yaptığını söyleyen Narinoğlu, Kızderbent sakinlerine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür etti.

25 Temmuz 2017 Salı 09:37
Kaymakam Narinoğlu' Mahalleyi Ziyarette Bulundu

Narinoğlu'na yapmış olduğu ziyaretinde, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Asım Yağcı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Yaşar Göközkut eşlik yaptı.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108