Osmangazi’de bowling heyecanı

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Birimler Arası Bowling Turnuvası’ sona erdi.

19 Aralık 2016 Pazartesi 15:45
Osmangazi’de bowling heyecanı

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Birimler Arası Bowling Turnuvası’, belediye personelini bir araya getirdi. 7 kişiden oluşan 26 takımın iştirakiyle yapılan turnuvanın ilk tur elemelerinde en yüksek puanları alan 12 takım final oynamaya hak kazandı.



Anatolium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. En yüksek puanı elde eden Yazı İşleri Müdürlüğü şampiyon oldu. İşletmeler Müdürlüğü ikinciliği elde ederken, turnuvanın üçüncüsü Mali Hizmetler Müdürlüğü oldu. Turnuvada dereceye giren müdürlükler ile personele kupa ve madalya verildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108