Bursa’da Orta Okul Öğrencileri Terörü Lanetledi

Bursa’da 50 ortaokul öğrencisi ellerinde bayraklarla terörü lanetledi.

19 Aralık 2016 Pazartesi 15:46
Bursa’da Orta Okul Öğrencileri Terörü Lanetledi
Osmangazi ilçesinde Emek Ortaokulu öğrencileri ellerinde bayraklarla slogan atarak terörü lanetledi. Gökdere Meydanı'nda toplanan 50 öğrenci ellerinde Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar "idam isteriz, kahrolsun PKK, polise ve askere uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar atarak yürüyüş yaptı.



Ortaokul öğrencilerine polisler de eskortluk etti. Minik öğrenciler yürüyüşün ardından Şehreküstü Meydanı'nda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından okullarına geri döndü.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108