Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında pazar günü evinde Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

15 Aralık 2021 Çarşamba 14:33
Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan oyuncular Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanı aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla başladıkları idmanı dar aladan gerçekleştirilen çift kale maçla sürdürdü. Antrenman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Enner Valencia ve Mert Hakan Yandaş, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Altay Bayındır ise günü özel programlar eşliğinde tamamladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108