Başakşehir’de 6 ton sahte içki ele geçirildi

Başakşehir'de bulunan depoya polisin yaptığı operasyonda yılbaşı için hazırlanan yaklaşık 6 ton içki ele geçirildi konu ile ilgili 1 kişi ise gözaltına alındı.

15 Aralık 2021 Çarşamba 15:19
Başakşehir’de 6 ton sahte içki ele geçirildi

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve polisin teknik takibinde olan bir üretim tesisi ve depoya baskın yapıldı.

Yapılan baskında depo içerisinde yılbaşında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan yaklaşık 6 ton sahte içki ele geçirildi.

Yaklaşık 2 ay önce kurulmuş olduğu tahmin edilen tesis içerisinde içki üretimi, depolanması, şişelenmesi ve satışa hazır hale getirilme işlemlerinin tamamının yapılabildiği öğrenildi.

Damıtma kazanları ile üretim gerçekleştirdiler

Baskın yapılan depoda bulunan damıtma kazanları ile etil alkolün metil alkole çevirerek satışa hazır hale getirildiği öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Sahte IçkiBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108