Bursaspor' Yeni Sezona Bomba Gibi Hazır

Yeşil-beyaz ekip yeni transferi Badu, takımı ile ilk çalışmasını yaptı. Süper Lig ekiplerinden olan Bursaspor'da yeni sezon hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

04 Ağustos 2017 Cuma 13:07
Bursaspor' Yeni Sezona Bomba Gibi Hazır

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat devam etti. Isınma hareketleri yapan, çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, tam sahada çift kale maç ve serbest çalışma yaparak sona erdi.

Yeşil-beyazlıların İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Udinese'den 1 seneliğine kiraladığı ve dün resmi sözleşme imzaladığı Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Badu, takımla ilk çalışmaya çıktı. 

Badu'nun ilk antrenmanda istekli olarak görüntüsü teknik direktör Le Guen ve ekibini çok mutlu etti.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde bu akşam yapılacak olan Balıkesir'de, Balıkesirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

AA

banner119
Son Güncelleme: 04.08.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108