Abdurrahman Arıcı kalp krizi geçirdi

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve AK Parti Antalya eski Milletvekili Dr. Abdurrahman Arıcı, kalp krizi geçirdi.

08 Kasım 2016 Salı 10:42
Abdurrahman Arıcı kalp krizi geçirdi

Arıcı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün gece rahatsızlandı ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi teşhisi konan Arıcı, ilk müdahalesinin ardından ambulans helikopterlerle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi. Arıcı'nın yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu da resmi internet sitesinden yayımladığı mesajla Arıcı'ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108