Mahkum hastaneden kaçtı, ekipler alarma geçti

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki M Tipi Kapalı Açık Cezaevi İnfaz Kurumundan rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülen bir mahkum, ekiplerin elinden kaçarak firar etti.

08 Kasım 2016 Salı 10:43
Mahkum hastaneden kaçtı, ekipler alarma geçti

Edinilen bilgiye göre, Ödemiş M Tipi Kapalı Açık Cezaevi İnfaz Kurumundaki mahkum E.B., rahatsızlığı nedeniyle Ödemiş Devlet Hastanesine götürüldü. Mahkum E.B., bir anda ekiplerin elinden kaçarak firar etti.

Mahkumun firar etmesinin ardından ekipler alarma geçti. Polis, ekipleri bölgedeki tüm giriş ve çıkışları kapatarak mahkumun yakalanması için bir çalışma başlattı. E.B., ekiplerin kısa süreli kovalamacasının ardından ise yakalandı. 

Yakayı ele veren E.B. yeniden cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108