Bursa'da Yunus Timleri Kaza Yaptı! 2 Polis Yaralandı

Bursa Kükürtlü'de Yunus Tim'leri ve Ticari Taksi çarpıştı. Yaşanan kazada ortalık savaş alanına dönerken, 2 polis memuru ve ticari taksi sürücüsü yaralandı.

21 Ekim 2018 Pazar 16:56
Bursa'da Yunus Timleri Kaza Yaptı! 2 Polis Yaralandı

Bursa Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi'nde yaşanan trafik kazasında, edinilen ilk bilgilere göre Çekirge Mahallesi istikametine doğru gitmekte olan Motosikletli Polis ekibi, durağından geri geri çıkmaya çalışan ticari taksi ile çarpıştılar. Yaşanan çarpışmada polis memeurları H.Y. S.B. ve ticari taksinin şoförü S.D. yaralandılar. Kaza sonrasında Kükürtlü Caddesi iki yönlü olarak trafiğe kapatılırken, ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazada yaralanan polis memurlarına ilk müdaheleyi polis arkadaşlarının yaptığı belirtildi.

Kazanın yaşandığı Kükürtlü Caddesi'ne çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdaheleleri gerçekleştirildikten sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan polis memurları ve ticari taksi şoförünün durumlarının ağır olduğu gelen haberler arasında.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108