Tatamide ‘Osmangazi’ fırtınası esti

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı sporcuları, Çankırı’da düzenlenen Liseler Arası Gençler Grup Müsabakaları’ndan 3 madalya ile döndü.

08 Mart 2022 Salı 12:40
Tatamide ‘Osmangazi’ fırtınası esti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programında yer alan Liseler Arası Gençler Grup Müsabakaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 20 ilden toplam 480 sporcunun ter döktüğü turnuvaya Osmangazi Belediyespor’un başarılı taekwondocuları damga vurdu.

Kendi okulları adına tatamide fırtına estiren ikiz kardeşlerden Melike Ağralı 63 kilogramda birincilik, Mihriban Ağralı ise 68 kilogramda ikincilik kürsüsüne çıktı. Bunun yanı sıra Melek Kambur ise 55 kilogramda gümüş madalya kazandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da önümüzdeki günlerde Alanya’da gerçekleştirilecek finallerde Bursa’yı temsil edecek sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2022 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108