Adana'da Anne 3 Çocuğunu Boğazlarını Keserek Öldürdü!

Adana'da bir anne 3 çocuğunu boğazlarını keserek katletti. Cinnet getirerek çocuklarını katleden ve kendi bileklerini kesen anne evde ağır yaralı olarak bulundu.

21 Ekim 2018 Pazar 17:21
Adana'da Anne 3 Çocuğunu Boğazlarını Keserek Öldürdü!

Adana'nın Yüreğir ilçesi Geçitli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir sebeple cinnet getiren anne, 1'i kız 3 çocuğunu boğazlarını keserek öldürdü. Eşinin evde olmadığı sırada cinnet getirdiği öğrenilen anne 10,8,3 yaşında olan ve isimleri henüz bilinmeyen çocuklarını öldürdükten sonra kendi bileklerini kesti. Gürültüleri duyan komşuları tarafından evde ağır yaralı olarak bulunan kadın olay yerine çağırılan 112 sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapılarak ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın yaşandığı ikamete gelen Savcı ve Jandarma ekipleri incelemelerine devam ederken, kadının çocuklarını neden öldürdüğü ise araştırılıyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108