Bursa'da Tarihi Evde Yangın!

Bursa Osmangazi Kayhan'da tarihi hanlar ve çarşılar bölgesi içinde yer alan Kayhan'da tarihi ahşap binada bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı.

15 Kasım 2018 Perşembe 14:14
Bursa'da Tarihi Evde Yangın!

Edinilen bilgilere göre merkez Osmangazi ilçesi Kayhan mahallesi Danış sokakta tarihi bir ahşap binada bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Kayhan çarşısının hemen yanıbaşındaki yangın korku dolu anlar yaşandı. Yangını gören vatandaşlar itfaiyeye ve herhangi olası bir zehirlenmeye karşı ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını bir saat içinde anca kontrol altına alabildi. 

Alevler gökyüzüne kadar çıkarken, zaman zaman ahşap binada göçükler meydana geldi.

Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiler. 

Polisler yangınla ilgili soruşturma başladı.

Olay yerine gelen ambulans ekipleri zehirlenen olmadığındsan geri döndü. 

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaOsmangazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108