Bursa'da Sobayı Yakayım Derken Evi Küle Çevirdi!

Bursa'da 80 yaşında tek başına yaşayan adam soba yakayım derken halıya düşürdüğü ateş evi yaktı. Yangından sonra ev kullanılamaz hale geldi.

15 Kasım 2018 Perşembe 15:26
Bursa'da Sobayı Yakayım Derken Evi Küle Çevirdi!

Edinilen bilgilere göre yangın Osmangazi ilçesi Demirkapı mahallesi 12. Bayır sokakta müstakil evde binanın 2.katında gerçekleşti. Evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki İ.B. sabah erkenden uyandığından üşüdüğü için sobayı yakmak istedi. Bir anlık dalgınlığıyla halıya ateş düşürünce alevler büyüdü. Durumu farkeden komşuları yaşlı adam İ.B.'yi yanan binadan çıkardılar. 

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye , ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını yaklaşık yarım saat süren bir çalışmayla söndürdüler. 

Sağlık ekipleri her ihtimale karşı İ.B.'ı ambulansla Bursa Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108