Bursa İnegöl'de Silahlı Saldırı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yalnız yaşayan 56 yaşındaki Y.C.'nin evine kimliği belirsiz bir şahıs kapıyı kırıp girerek Y.C.'yi silahla vurdu. Y.C. ağır yaralandı.

15 Kasım 2018 Perşembe 16:25
Bursa İnegöl'de Silahlı Saldırı!

Edinilen bilgilere göre 07:30 sularında Yeniceköy mahallesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şahıs Y.C.'nin evine kapıyı kırarak içeri girdi. Kimliği belirlenemeyen bu kişi yanında getirdiği tüfekle Y.C.'a bir el ateş edip ortadan kayboldu. Y.C. karnından yaralandı. 

Silah sesini duyan komşular eve koştu. Eve çağırılan ambulansla Y.C. İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Y.C.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Evde araştırma yapan polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108