Mustafakemalpaşa'daki uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen ve uzun süredir takip edilen Sekman B. (26) isimli şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı.

18 Ocak 2022 Salı 11:23
Mustafakemalpaşa'daki uyuşturucu satıcısı yakalandı

İlçede uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uzun süre uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan takip edilen Sekman B.'ye (26) operasyon düzenledi.

Narkotik timlerince yakalanan Sekman B. gözaltına alınarak hakim karşısına çıkarıldı.

15 ayrı uyuşturucu madde ticareti suçundan kaydı bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AsayişMustafakemalpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gohkan kıvrak 2022-05-11 17:42:54

noldu ma

banner56

banner108