Mustafakemalpaşa'da öğrenciler Sihirli Mum etkinliğinde buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sihirli Mum etkinliğinde öğrenciler bir araya gelerek becerilerini sergilediler.

27 Ocak 2022 Perşembe 12:45
Mustafakemalpaşa'da öğrenciler Sihirli Mum etkinliğinde buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Sömestr Tatili dolayısı ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında düzenlenen Sihirli Mum etkinliği öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Gerçekleştirilen Sihirli Mum etkinliğinde öğrenciler hayallerini çeşitli objelere dönüştürdüler.

Öğrencilerin Sihirli Mum etkinliğindeki merakı gözlerden kaçmadı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada Sihirli Mum etkinliğinin Sömestr Tatili süresince devam edeceği belirtildi.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 27.01.2022 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108