Mustafakemalpaşa'da gönüllüler kan bağışına koştu

Bursa'da Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şubesi tarafından düzenlenen 2021 yılının son kan bağış maratonu tamamlandı. Üç aylık periyotlar dahilinde gerçekleştirilen yılın son kampanyasında toplam 728 ünite kan bağışı yapıldı.

17 Aralık 2021 Cuma 19:24
Mustafakemalpaşa'da gönüllüler kan bağışına koştu

Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa Eren, Adnan Menderes Meydanı’nda 12 gün süren kan bağışına yönelik gönüllülerin ilgisine teşekkür etti.

Eren, "Covid-19 salgınına rağmen geçtiğimiz yıl iki bin, bu yıl içerisinde yapılan organizasyonlarda ise yine iki bini aşkın kan bağışı yapıldı. Kızılay’ımızın gönüllülerine ve destekçilerine teşekkür ediyorum. Sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışını yeni yılda da sürdüreceğiz" dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108