Bursa Mustafa Kemalpaşa'da Kaçak Kazı Yaparken Yakalandılar

Bursa Mustafa Kemalpaşa ilçesinde kaçak kazı yaparken Jandarma ekiplerince yakalanan 3 şahıs gözaltına alındılar. Zanlıların kazı yapmak için iş makinesi getirdikleri iş makinesi ve malzemelere el konuldu.

10 Kasım 2018 Cumartesi 12:54
Bursa Mustafa Kemalpaşa'da Kaçak Kazı Yaparken Yakalandılar

Bursa'nın Mustafa Kemalpaşa ilçesi Kabulbaba Mahallesi mevkisinde devriye atan Mustafa Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ormanlık alanda paletli iş makinesi izine rastladılar. Şüphelendikleri iş makinesi izlerini takip ettiler.

İzleri takip eden Jandarma ekipleri ormanlık alan içersinde 5 metre çapında ve 15 metre derinlikte 2 çukur kazıldığını fark ettiler. Çukurları kazdıkları belirlenen ve yakalanan 3 şüpheli Jandarma ekipleri tarafından yakalandılar.

Kaçak kazı yaparken yakalanan 3 şahıs Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alınırken, kazı yaparken kullandıkları malzemelere ve iş makinesine el konuldu. 

Gözaltına alınan şahıslar alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108