Bursa'da Basketbol Maçında Bir Anda Yere Yığıldı

Bursa FastLine Gençlik Kulübü sporcusu Canberk Coşkun, lig maçı mücadelesinde saha içinde bir ânda yere yığıldı.

01 Kasım 2021 Pazartesi 23:39
Bursa'da Basketbol Maçında Bir Anda Yere Yığıldı

Bursa Gençler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mustafakemalpaşaspor Belediye Büyük Erkek Basketbol Takımı, Bursa FastLine Gençlik Kulübü ile parke mücadelesinde karşılaştı.

Mustafakemalpaşa Kapalı Spor Salonu’nda oynanan sezonun ilk maçında talihsiz bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın bitimine iki dakika kala FastLine Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Canberk Coşkun, ribaunt mücadelesi sırasında yere düştü.

Boynunu oynatamayan, ellerinde ve kollarında uyuşma olan sporcuya, ambulans ile salona gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Mücadele sırasında yere düşen Canberk Coşkun ilkmüdahelesinin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç sporcunun sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Maç, FastLine Gençlik Kulübü’nün 51-86’lık galibiyetiyle noktalandı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 02.11.2021 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108