Güzelyalı halk plajına kum takviyesi

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yaz aylarında sahillerde temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediliyor.

08 Ağustos 2017 Salı 21:51
Güzelyalı halk plajına kum takviyesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2017 yaz sezonu çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Halk plajlarının çoğunda özellikle poyraz rüzgarları sonucu oluşan dalga hareketleri ile kum kaybı yaşandığını belirten yetkililer, bu nedenle sezon öncesinde başlayan kum takviyesi çalışmalarına sezon boyunca devam edildiğini kaydetti.

Çalışmalara bu hafta Mudanya Güzelyalı Halk Plajı’nda devam edilirken, plaja 12 kamyon ince kum takviyesi yapıldı ve kumlar serildikten sonra kum eleme aracı ile elenerek plaj yeniden kullanıma hazır hale getirildi.

Halkın yoğun olarak kullandığı Güzelyalı halk plajında 2 adet giyinme kabini ve 2 adet duş ile çöp konteynerleri bulunuyor. Ayrıca, plajda her gün Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü temizlik ekipleri tarafından da temizlik faaliyeti gerçekleştiriliyor.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108