Uludağ'a Gidecekler Bu Haberi Mutlaka Okuyun

"Ketenlik'ten Aras Deresi'ne giden patikanın dere çıkışında ayı yavrusu dolaşıyor. Anne ayı da yakınında görünüyor. Bölgeye giden grupların dikkatli olması, yavru ayıya fazla yaklaşmaması tavsiye olunur" açıklamasında bulundu.

08 Ağustos 2017 Salı 22:04
Uludağ'a Gidecekler Bu Haberi Mutlaka Okuyun

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Bursa İl Temsilci Nazif Makas, yaptığı açıklamada Uludağ'a çıkacaklara "yavru ayı" konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Bursa İl Temsilci Nazif Makas, yaptığı yazılı açıklamada, Ketenlik'ten Aras Deresi'ne giden patikanın dere çıkışında ayı yavrusunun dolaştığını ve bu bölgeye gidecek vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Bursa İl Temsilci Nazif Makas, anne ayının da yavrunun yakınında olduğunu ifade eden Makas, şunları kaydetti:

"Bölgeye giden grupların dikkatli olması, yavru ayıya fazla yaklaşmaması tavsiyesinde bulunan Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Bursa İl Temsilci Nazif Makas, yakınlarda ayı ini olabileceğini belirtti. Soğukpınarlılar da bunu teyit ettiğini söyledi. Geçen hafta şelaleye giderken yavru ayıyla karşılaşılmış, dönüşte anne ayı da patikanın girişinde arkadaşlara uyarıda bulunmuş. Grup, patikaya girememiş, yollarını değiştirmiştir." dedi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 16.08.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108