Mudanya'daki zeytin ağaçlarının dalları kırıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kar yağışı zeytin ağaçlarına zarar verdi. Dal kırılmaları ve don zararını tespit için arazilerde incelemeler yapıldı.

26 Ocak 2022 Çarşamba 17:52
Mudanya'daki zeytin ağaçlarının dalları kırıldı

Mudanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçenin kırsal mahallelerinden Akköy, Çepni, Mürsel, İpekyayla ve Yörükali'deki zeytin arazilerinde 24 Ocak'tan bu yana yaşanan kar yağışından dolayı dal kırılmaları ve don zararı gibi konularda arazi tedkîki yaptı.

Müdürlüğe bağlı ekipler, söz konusu arazilerde yaptıkları tespitlerde, çiftçileri bilgilendirdi.

Konuyla ilgili hazırlanacak raporun önümüzdeki günlerce kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108