Bursa'da Birlikte Oturduğu Arkadaşının Boğazını Kesti!

Bursa Mudanya'da meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, birlikte oturdukları öğrenilen 3 arkadaştan biri çıkan kavga sırasında diğerinin boğazını kesti.

04 Mart 2019 Pazartesi 12:51
Bursa'da Birlikte Oturduğu Arkadaşının Boğazını Kesti!

Bursa'nın Mudanya ilçesi Çepni mevkisinde bulunan bir bağ evinde yaşanan olayda, akşam birlikte oturdukları öğrenilen F.Ş, S.C, ve V.S. arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce şahıslardan S.C. sinirlerine hakim olamayınca V.S. isimli şahsı boğazından bıçakladı.

Çıkan tartışma sonrasında çıkan kavgada boğazından bıçaklanarak ağır yaralanan V.S. diğer arkadaşı F.Ş. tarafından arabayla Mudanya şehir merkezine ve oradan da ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bıçaklanan V.S. yi hastaneye götürülen arkadaşı F.Ş. ekipler tarafından gözalatına alınarak polis merkezine götürüldü. Alınan ifadesinde verdiği bilgiler doğrultusunda V.S. yi boğazından bıçaklayan S.C. yi yakalama çalışması başlatan ekipler zanlıyı kısa sürede yakaladılar.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen S.C. tutuklanırken, F.Ş. çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Mudanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan V.S. nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108