Bursa'da 6 Yaşındaki Çocuk Şeker Sandığı Fare Zehrini Yuttu!

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, sokakta oynarken bulduğu fare zehrini şeker zannederek yuttu. Fare zehrini yutan 6 yaşındaki çocuk M.Ö. hastanelik oldu.

05 Mart 2019 Salı 08:58
Bursa'da 6 Yaşındaki Çocuk Şeker Sandığı Fare Zehrini Yuttu!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, sokakta oynamak için dışarıya çıkan 6 yaşındaki çocuk sokakta oynarken yerde bulduğu fare zehrini şeker zannederek yuttu.

Fare zehrini şeker zannederek yutan 6 yaşındaki çocuk bir süre sonra fenalaşınca özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda fare zehri yuttuğu tespit edilen 6 yaşındaki çocuk hastanenin yoğun bakım ünitesine sevk edildi.

Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölFare Zehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108