Beyarmudu Halk Dansları Festivali'ne Mudanya Damgası

K.K.T.C. Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılan Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, festivalde Mudanya’yı başarı ile temsil ederken, düzenlenen kostüm ve dans yarışmasında birinci oldu.

08 Ağustos 2017 Salı 21:34
Beyarmudu Halk Dansları Festivali'ne Mudanya Damgası

Mudanya’nın kardeş şehri Beyarmudu Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Master Grup ve Mudanya Güneşi ekipleriyle katılarak Mudanya’yı başarılı ile temsil ettiler. Festival kapsamında düzenlenen en iyi kostüm ve dans yarışmasındabirinci olan Mudanya ekibinin ödülünü Mustafa Bayraktar, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’in elinden aldı. Rusya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan ve Karadağ ülkelerinin yanı sıra Ankara Yeni Mahalle ekiplerinin de katılım gösterdiği festivalde Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip halk dansları ekiplerini Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesislerinde kabul ederek hediyelerini takdim etti. Hediye takdimine yerel kıyafetlerle gelen dansçılar ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de İlker Edip'e takdim ederken, kıyafetleriyle renkli görüntüler sergilediler.

TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Festival sonrasında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu üyeleri, Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’in selamlarını ve gönderilen hediyeleri başkan Türkyılmaz’a takdim edilirken, Türkyılmaz tüm ekibi tek tek tebrik etti.  Kıbrıs’ta barış ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen halk oyunları topluluğu üyelerine teşekkür eden Türkyılmaz, bu tür etkinliklere katılmaya devam edeceklerini ve Mudanya’nın adını her yerde barış ve kardeşlik sloganlarıyla duyuracaklarını sözlerine ekledi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108