BUSKİ Keles`te yatırımlarına devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları yerinde incelemek ve çalışanlar arasında motivasyon oluşturabilmek amacıyla ilçe şube müdürlükleri nezdinde başlatılan gezi programında bu kez adres Keles oldu.

08 Ağustos 2017 Salı 21:36
BUSKİ Keles`te yatırımlarına devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla Bursa’nın altyapı ağını gelecek yıllara taşıma hedefiyle büyük yatırımlara imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kamu kurumu olmanın sosyal sorumluluk bilinciyle ilçelerdeki altyapı sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulabilmesi için de BUSKİ, yatırımları yerinde inceleniyor.

Bütünşehir yasası ile sorumluluk alanlarına giren 10 ilçede yatırım seferberliği başlattıklarını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, diğer ilçelerde olduğu gibi Keles’te de altyapı çalışmalarına ve yatırımlarına hız verdiklerini vurguladı. 2017 yatırım bütçesinin ağırlıklı olarak ilçelere yatırım projelerine ayrıldığını belirten Çetinavcı, bu kapsamda Keles’te içme suyundan kanalizasyona kadar birçok yatırımın devam ettiğini belirtti. Programı kapsamında Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi makamında ziyaret eden BUSKİ Genel Müdürü Çetinavcı, BUSKİ’nin Keles’te gerçekleştirdiği yatırımları değerlendirdi.

Çetinavcı’ya Keles ziyaretinde BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem Vural, İşletmeler İkinci Bölge Daire Başkanı Orhan Çağlayan, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mesut Boz, Abone İşleri Dairesi Başkanı Cemal Sevinç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mustafa Ceylan ile İnsan Kaynakları Şube Müdürü Ahmet Aslan da eşlik etti.

BBB

banner119
Anahtar Kelimeler:
BuskiYatırımKeles
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108