Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, Randevu Alma, Doktorları, Nerede, Nasıl Gidilir, Adres ve Telefon Numarası.

27 Ekim 2021 Çarşamba 21:00
Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Adres Bilgileri, Nerede, Yol Tarifi, Nasıl Gidilir, Telefon Numarası, İletişim Bilgileri, Randevu Alma, Doktorları, Doktor Çalışma Listesi ve bütün bilgileri sizin için bir araya topladık.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesine ek bina olarak, Bursa'nın hayırsever işadamları arasında yer alan ve Bursa'ya oldukça fazla değer katan Sabahattin Gazioğlu tarafından yaptırılan ve 50 yatak kapasitesine sahip olan Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi ulaşım için metroyu kullanabilirsiniz.

8 bin 200 metrekarelik kapalı alanı ile Türkiye'nin en büyük (50 yataklı) Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Merkezi ünvanına sahip olan hastanede Kök Hücre Nakli çalışmaları da gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin 40. yılında şimdiye kadar sağlanan en büyük bağış niteliğini taşımaktadır.

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Nasıl Gidilir ?

Üniversite yazan metroya binerek yine üniversite istasyonunda indikten sonra yaklaşık 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan hastaneye ulaşabilirsiniz. Metrodan indikten sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi binasına ilerlerken sağınızda kalacaktır ve fark edeceksinizdir. Hastaneye gitmeden önce randevu almanız gerekiyor ise aşağıdaki linkten ya da telefon numarası yardımıyla detaylı bilgi alıp randevu oluşturabilirsiniz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi Randevu Alma İçin BURAYA Tıklayın

Adres: Özlüce, Uludağ Ünv. No:190, 16120 Nilüfer / Bursa

Telefon: (0224) 295 00 00

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108