Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi

Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi Adresi Telefon Numarası Randevu Alma İletişim Bilgileri

22 Aralık 2016 Perşembe 15:25
Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi

Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi Kent Merkezine 20 km. uzaklıkta İzmir Yolu üzerinde Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusü içerisindedir.



Ulaşım raylı sistem, Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleriyle sağlanmaktadır. Üniversitemize merkezden gelmek isteyenler için raylı sistem bulunmaktadır.

Araçla gelecekler için Üniversitemizin girişinde güvenlik noktasından yol ikiye ayrılmaktadır. Hastanemize gelmek için sol taraftaki yolu kullanmanız gerekir.

Ulaşım ayrıca Bursa'nın çeşitli semtlerinden Üniversitemiz Kampüsüne aşağıda hat numaraları ile güzergahları belirtilen otobüslerle de sağlanmaktadır.



Uludağ Üniversitesi Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi'nden Randevu Almak İçin BURAYA Tıklayın.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108