Kestel Devlet Hastanesi

Bursa Kestel Devlet Hastanesi Randevu Alma, Adresi, Nasıl Gidilir, Telefon Numarası, Yol Tarifi, Laboratuvar ve Tahlil Sonuçları, Doktorları ve Çalışma Listesi.

20 Kasım 2021 Cumartesi 12:18
Kestel Devlet Hastanesi

Bursa'nın merkez ilçeleri sıralamasında yer alan Kestel ilçesinde hizmete giren ve açıldığı günden itibaren bölgedeki hastane ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan, Kestel Devlet Hastanesi, 15 Şubat 2019 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.

Kestel Devlet Hastanesi hizmete girmesinin ardından ilçeye bağlı olan köy ve mahallelerdeki vatandaşlar için oldukça fayda sağlamaktadır.

Kestel Devlet Hastanesinde birimlerin yanı sıra Sağlık Kurulu Hizmeti verilmektedir.

Adres: Ahmet Vefik Paşa Mahallesi, Ankara Bulvarı No:24, 16450 Kestel/Bursa

Telefon: (0224) 502 80 16

Fax: (0224) 502 80 18

E-mail: kesteldh@saglik.gov.tr

Randevu Alma TIKLA

Laboratuvar Tahlil Sonuçları TIKLA

Doktor Çalışma Listesi TIKLA

banner119
Son Güncelleme: 20.11.2021 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108