Mustafakemalpaşa`da sahne çocukların

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan en önemli sosyal projelerinden olan BUSMEK’in Mustafakemalpaşa’daki tiyatro sınıfı öğrencileri, eğlenceli bir gösteriye imzasını attı. Çocukların sahne performansı, ailelerinden de büyük ilgi gördü.

19 Haziran 2017 Pazartesi 15:59
Mustafakemalpaşa`da sahne çocukların

Mustafakemalpaşa BUSMEK tiyatro sınıfı ile Uğur Böceği Kültür Merkezi öğrencileri, ‘Neşeli Saatler’ ve ‘Kasaba Komedi’ tiyatro oyunlarını Mustafakemalpaşa’da Belediye Düğün Salonu’nda sahneledi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman ve BUSMEK Proje Yöneticisi Eyüp Arda’nın yanı sıra öğretmenler ve sanatseverler oyunları ilgiyle izledi.

Eğitmen Zafer Uğur yönetmenliğinde sahnelenen oyunlar, keyifli ve kahkaha dolu anlara imza atarken; çocukların sahne performansı Mustafakemalpaşalılardan bol bol alkış aldı. ‘Kasaba Komedi’ oyunu ‘Askerler’, ‘Köy Kahvesi’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Bela Hüseyin’ adlı skeçlerden oluşurken; ‘Neşeli Saatler’ oyununda da ‘Otobüs’, ‘Emlakçı’ ve ‘Cimri Baba’ skeçleri sahnelendi. Oyunların ardından BUSMEK yöneticileri öğrencilere çiçek verdi ve sertifikalarını dağıttı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108