Mustafakemalpaşa karla mücadeleye hazır

Mustafakemalpaşa Belediyesi, kış sezonuyla birlikte karla mücadele hazırlıklarını tamamladı.

23 Aralık 2016 Cuma 12:40
Mustafakemalpaşa karla mücadeleye hazır
Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda kar ve buzlanmaya karşı önlemlerini alan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu kış 30 kişilik ekiple vatandaşların sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağlamak için 7/24 nöbette olacak.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekiplerini denetleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ana arterler başta olmak üzere kritik tüm noktalarda buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışmalarının yapıldığını söyledi.



Ekiplerin ilk karla birlikte günlük hayatın aksamaması için seri bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Kurtulan; “ 30 kişilik ekip, 3 greyder, 6 iş makinesi, 1 kar küreme aracı ve 10 kamyonla vardiyalar halinde hizmet veriyor. Don ve buzlanmaya karşı 300 tonluk tuz stokumuz hazır.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde görev yaparak kırsal mahallelerde de ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için çalışacağız ” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108