M. Kemalpaşa’dan Halep'e 7 TIR yardım

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinden Halep’e 7 TIR yardım gönderildi. 

29 Aralık 2016 Perşembe 14:31
M. Kemalpaşa’dan Halep'e 7 TIR yardım
İki yıldır Mustafakemalpaşa'da faaliyetlerini sürdüren İHH temsilciliği, yardımseverlerinde desteği ile Suriye'ye 7 TIR kış yardımında bulundu. 6'sı meyve suyu ve 1'i un dolu olan 7 araçlık yardım konvoyu, Adnan Menderes Meydanı'ndan Halep’e uğurlandı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk halkının insani yardım konusunda güçlü bir geleneğe sahip olduğunu belirterek, "İnsani hasletlerimiz dünyaya örnek oluyor.



İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılar, savaşlar hepimize büyük bir üzüntü yaşatıyor. Milletçe bu felaketlerin sona ermesini istiyor ve buna inanıyoruz. Gönüllerimizin bir olduğu kardeşlerimizle aramızda bir hayır ve insanlık köprüsü kurulmasını sağlayan İHH ekibine ve gönüllülerine cansiperane hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108