Narkotik köpeği ’Tepe’ uyuşturucu madde buldu

Kırıkkale’de narkotik köpeği "Tepe" ile arama yapan jandarma ekipleri, esrar maddesi bulunduran şüpheli şahsı gözaltına aldı.

07 Mart 2022 Pazartesi 17:43
Narkotik köpeği ’Tepe’ uyuşturucu madde buldu

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yahşihan ilçesinde uygulama noktasında bir aracı durdurdu. Narkotik köpeği "Tepe" ile araçta arama yapan jandarma ekipleri, H.T. (33) isimli şahsın üzerinde 23,5 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108