Kırıkkale’de yaz öncesi ilaçlama

Kırıkkale Belediyesi tarafından yaz mevsimi öncesi sivrisinek ve karasinek gibi larvaların üreme yerleri ilaçlandı.

29 Mart 2022 Salı 14:16
Kırıkkale’de yaz öncesi ilaçlama

Kırıkkale Belediyesi tarafından yaz mevsimi öncesi sivrisinek ve karasinek gibi larvaların üreme yerleri ilaçlandı.

Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, halk sağlığını tehdit eden haşerelere karşı larva döneminde yapılan ilaçlamalarla önlem alındığı bildirildi. Kent merkezinde vektörle mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, dereler, sulama kanalları, fosseptikler, rögarlar, park ve bahçelerin ilaçlandığı ifade edildi.

Açıklamada, "28 mahallede düzenli olarak ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Sivrisineklerin ürediği bina altları, kanalizasyon giderleri, tarım havuzları, göletler, yağmur giderleri başta olmak üzere her noktada fiziksel, biyolojik ve kimyasal mücadele yürütülüyor. Diğer yandan gece de mahallelerde havaların ısınmasıyla birlikte ULV araçlarıyla ilaçlama yapılıyor" denildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108