Bursa Kestel'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Bursa Kestel'de meydana gelen trafik kazasında otomobil ve kamyonetin çarpışması sonucunda 4 kişi yaralanırken, çarpışma sonrasında otomobil şarampole yuvarlandı.

06 Ekim 2018 Cumartesi 21:58
Bursa Kestel'de Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Bursa'nın Kestel ilçesi İnegöl Yolu'nda yaşanan kazada, İnegöl'e doğru gitmekte olan otomobil Ümitalan mevkisinide aynı yöne giden kamyonetle çarpıştı. Kamyonetle çarpışan otomobil 20 metre takla atarak şarampole yuvarlandı. Şarampole yuvarlanan otomobil ağaçlara çarparak durabildi.

Kaza esnasında araç sürücüsü ve beraberindeki iki şahıs yaralandılar. Kazada otomobil hurdaya döndü. Olayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdaheleyi olay yerinde yaptılar. Olay yerindeki ilk müdahelelerinin ardından yaralılardan ikisi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer iki yaralı da İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındılar.

Şarampole uçan otomobil çekici yardımıyla zorlu uğraşlar sonucunda çıkartılabildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, ekipler kazayla alakalı soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108