Kestel'de alkollü sürücüsü direğe çarptı: 2 yaralı

Bursa’da Kestel ilçesi eski İnegöl yolu üzeri Gözede kavşağında alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil direğe çarptı.

03 Mart 2022 Perşembe 23:45
Kestel'de alkollü sürücüsü direğe çarptı: 2 yaralı

Kaza, Kestel ilçesi eski İnegöl yolu üzeri Gözede kavşağında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Özkan E. idaresindeki 34 DCP 93 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle beton direk devrilirken, araç 50 metre ileride ancak durabildi. Kazayı gören sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Özkan E. ve yanında bulunan Tuğba Ö. ambulansla Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, sürücünün ise 93 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza yapan aracı çekici yardımıyla yoldan kaldırarak trafiği yeniden açtı.

Öte yandan çarpmanın şiddetiyle otomobilin motoru yerinden çıktığı görüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

banner119
Son Güncelleme: 04.03.2022 00:33
Anahtar Kelimeler:
KestelGözede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108