Bursa İznik Karayolu'nda Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı

Bursa İznik karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

06 Ekim 2018 Cumartesi 22:17
Bursa İznik Karayolu'nda Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı

Bursa İznik Karayolu'nun 3'üncü kilometresinde yaşnan trafik kazasında Bursa'nın Yenişehir ilçesinden İznik ilçesi istikametine gitmekte olan otomobil karşı yönden gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobillerden birinde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken diğer 3 kişi ve diğer otomobilde bulunan 2 kişi yaralandılar. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdaheleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Yenişehir Devlet Hastanesi ve Bursa'daki diğer hastanelere kaldırıldılar.

Ekipler kazayla alakalı tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108