LAV Aizona Serisi ile Sofralarda Yenilikçi Dokunuşlar

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan katan LAV, ürünlerinin farklı kullanım önerileriyle sofra sunumlarına renk katıyor. LAV’ın Aizona Serisinde yer alan ve antik medeniyetlerden esinlenilerek tasarlanan Aizona Meşrubat Bardağı ile yapılan tatlı sunumları, sofralarda şık ve modern bir hava yaratıyor. Çok amaçlı kullanıma uygun tasarımıyla ilham veren LAV’ın Aizona Serisi Meşrubat Bardakları, www.lav.com.tr internet mağazasından da satın alınabiliyor.

30 Ekim 2017 Pazartesi 12:58
LAV Aizona Serisi ile Sofralarda Yenilikçi Dokunuşlar

Özgün tasarımlarıyla kadınlara ilham veren LAV, birbirinden yaratıcı sunum önerileriyle de sofralara heyecan katıyor. Tasarımıyla antik medeniyetlerin ihtişamına atıfta bulunan Aizona Serisi Meşrubat Bardakları, formuyla içecek servisleri haricinde de kullanım zenginliği sunuyor. Aizona Meşrubat Bardakları ile servis edilen hafif ve sütlü tatlılar, sofralara hem lezzet hem de şıklık katıyor. Soğuk içeceklerin yanı sıra tatlı sunumları için de tercih edilen Aizona Meşrubat Bardakları ile hazırlanan tatlı ikramları sunumlarda yenilikçi bir görüntü yaratırken, küçük yaratıcı dokunuşlarla konuklarınıza sürpriz yapma fırsatı da veriyor.

Yüzeyindeki kemer kabartmaları ve modern tasarımıyla ön plana çıkan LAV Aizona Serisi Meşrubat Bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
Lav
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108