Defne Samyeli'den Güçlü Kadınlar için Tasarımlar

Defne Samyeli Lidyana.com’a özel olarak hazırladığı Essentials Defne Samyeli By Lidyana Koleksiyonu ile kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlara sesleniyor.

27 Ekim 2017 Cuma 14:35
Defne Samyeli'den Güçlü Kadınlar için Tasarımlar

Uzun yıllardır haberci ve ardından oyuncu kimliğiyle tanıdığımız, Defne Samyeli sadece Lidyana.com’da satışa çıkacak olan Essentials Defne Samyeli By Lidyana Koleksiyonu ile tasarımcı kimliğini ortaya çıkarıyor. Giyim ve takı üzerine hazırladığı 33 parçalık koleksiyonda siyah ve beyazı ana renk olarak kullanan Defne Samyeli koleksiyonunu hem gece hem de gündüze hitap eden, feminen, özgür, cesur ve dinamik olarak tanımlayan Samyeli “Uzun zamandır yapmak istediğim bu işbirliğinden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğumu söylemeliyim. Koleksiyonumda şehirli ve modern kadına gün boyu şıklık sunmayı amaçladım. Ana renkler siyah ve beyaz yanında bordo ve gri de kullandığım koleksiyonda deri eldivenler, kemerler ve vücut aksesuarlar da bulunuyor” dedi.

Giyim tarzı ve stili ile dikkatleri üzerine çeken, her dönem takip edilen Defne Samyeli koleksiyonunda deri parçalara ve detaylara yer verirken, koleksiyonda deri üzerine metal kullanılan takılar da yer alıyor. Defne Samyeli’nin Lidyana.com için hazırladığı gerçek deri kullanılmayan ve 33 parçadan oluşan koleksiyonuna yeni sezon ürünlerinin vazgeçilmez adresi olan Lidyana.com’dan ulaşabilirsiniz.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108