Nas Suresi Türkçe Okunuşu Anlamı Meali

Nas Suresi Felak Suresi ile birlikte büyü, nazar, şeytan şerri ve cinlerden koruyan bu iki sure hakkında bilinmeyen bazı denklemlere iyi geldiği bilinmektedir. Nas Suresinin türkçe okunuşunu anlamını ve mealini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

04 Mart 2018 Pazar 23:59
Nas Suresi Türkçe Okunuşu Anlamı Meali

Bismillahirahmanirrahim
Kul e’uzü birabbinnâsi.
Melikinnâsi. İlâhinnâs.
Min serrilvesvâsilhannâs.
Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi.
Minelcinneti vennâs.
 
Nas suresi meali

De ki : insanların kalplerine vesvese sokan (insan Allah’ı andığında) pusuya çekilen cin ve insan şeytanın şerrinden insanların Rabbine, insanların Melikine (mutlak sahip ve hakimine). insanların İlahına sığınırım.

banner119
Son Güncelleme: 05.03.2018 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108