Başbakan Yıldırım'ın Bursa programı ertelendi

Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olan Bursa - İzmir - İstanbul otobanının İznik ile Bursa arasındaki 25 kilometrelik bölümünün açılışını yapmak için Bursa'ya gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım'ın 28-29 Aralık'taki Bursa programı ertelendi.

22 Aralık 2016 Perşembe 15:45
Başbakan Yıldırım'ın Bursa programı ertelendi

Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Yıldırım'ın programının Ocak ayı içerisinde kesin olmayan bir tarihe ertelendiğini belirterek açılışın Başbakan tarafından yapılacağını belirtti. Başbakan Yıldırım'ın devam eden Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde El Bab'daki hareketlilik ve yoğun diplomasi trafiği nedeniyle programı ertelediği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108