Emine Erdoğan korona virüsü atlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ”Bugün itibarıyla izolasyon sürecimi tamamladım. Süreçle yakından ilgilenen sağlık ekibimize teşekkür ediyor, ülkemizin dört bir yanında görev yapan sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Rabbim, tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

16 Şubat 2022 Çarşamba 12:20
Emine Erdoğan korona virüsü atlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bir süre önce yakalandığı korona virüsle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İkinci testi pozitif çıkan Erdoğan, izolasyon süreci devam ettiği için BAE ziyaretine katılamamıştı. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Bugün itibarıyla izolasyon sürecimi tamamladım. Süreçle yakından ilgilenen sağlık ekibimize teşekkür ediyor, ülkemizin dört bir yanında görev yapan sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Rabbim, tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Emine Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108