Lviv kentinde trenle tahliyeler tüm hızıyla devam ediyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali üzerine ülkenin Lviv kentinde trenlerle yapılan tahliyeler tüm hızıyla devam ederken, tahliye edilmek için binlerce insan Lviv Tren Garı’na akın etti.

01 Mart 2022 Salı 01:17
Lviv kentinde trenle tahliyeler tüm hızıyla devam ediyor

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgalinde 5. günün sonuna yaklaşılırken, ülkenin batısında bulunan Lviv kentinde tren ile tahliyeler tüm hızıyla devam ediyor.

Savaş nedeniyle ülkenin birçok kentinden tahliye olmak üzere gelen binlerce kişi, Lviv Tren Garı’nda tahliye edilecekleri trenleri bekliyor.

Burada bulunan trenlerle Romanya, Polonya ve Macaristan sınırlarına doğru götürülecek binlerce kişi, çevrede gönüllüler tarafından kurulan yardım çadırlarından ise yemek, su, çay ve kahve gibi ihtiyaçlarını da temin edebiliyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Lviv Tren Garı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108