Bitlis'te 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, 10’uncu Komando Tugay Komutanlığı'nca Hizan ilçesi Yolbilen köyü bölgesinde ‘Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hasan Hüseyin GÜL-5’ isimli operasyona devam edildiği belirtildi.

07 Kasım 2016 Pazartesi 13:06
Bitlis'te 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Açıklamada, "Operasyon bölgesinde 6 Kasım 2016 tarihinde yapılan arazi taraması esnasında bir grup BTÖ mensubu ile karşılaşılmış, çıkan çatışma neticesinde 1 BTÖ mensubu 1 adet M-16 Piyade tüfeği ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimizin, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesi kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 07.11.2016 16:12
Anahtar Kelimeler:
PkkBitlisEtkisiz Hal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108