Siirt’te 8 kilo 400 gram esrar ele geçirildi

07 Kasım 2016 Pazartesi 13:09
Siirt’te 8 kilo 400 gram esrar ele geçirildi
Siirt'te uyuşturucu ve uyarıcı madde sattığı tespit edilen bir kişi, 8 kilo 400 gram esrarla yakalandı. 

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Batman’dan Siirt'e yüklü miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde getirdiği tespit edilen N.A. isimli şüphelinin saklandığı adrese baskın düzenledi. İkamette yaptığı aramalarda, 8 kilo 440 gram kubar esrar, bir adet dijital hassas terazi ve suçtan gelir elde ettiği değerlendirilen bin 150 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan N.A. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 07.11.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108