Ünlü Senarist Deniz Yayın Bursa'da Hayatını Kaybetti

Ünlü senarist Deniz Yayın Bursa'da tedavi gördüğü bir hastanede gerçekleştirilen ameliyat esnasında hayatını kaybetti.

15 Eylül 2018 Cumartesi 13:36
Ünlü Senarist Deniz Yayın Bursa'da Hayatını Kaybetti

Senarist Deniz Yayın Bursa'da tedavi gördüğü ​Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde dün saat 18:00 sıralarında ameliyat sırasında hayatını kaybetti. Ünlü senaristin cenazesi Karacabey'deki Ulu Cami'de ikindi namazına müteakip kılınacak olan ceneze namazından sonra Karacabey Mezarlığı'na defnedilecek.

Ünlü senarist Deniz Yayın 'Filmin Yaşı Yok- Vurun Kahpeye 4' isimli filmi ile 47'nci Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde ödül kazanmıştı. Bunun yanı hazırlayıp sunmuş olduğu sıra 'Deniz Yayın ile Yeşilçam Denizi' isimli programla hafızalara kazınan ünlü senarist Nebahat Çehre, Ahu Tuğba, Zeki Alasya ve Fikret Hakan gibi Türk Sineması'nın birçok ünlü ismini de programında konuk etmişti.

Deniz Yayın'ın ölüm haberini ses sanatçısı Onur Akay sosyal medya hesabında şu şekilde paylaştı: "Deniz Yayın, yakalandığı hastalık nedeni ile tedavi gördüğü hastanede dün ameliyata alındı. Maalesef ameliyat masasında dün 18.00 saatlerinde vefat etti" dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108