Kılıçdaroğlu'nun Korumaları Bursa'da Ölümden Döndüler

Bursa'da Orhangazi ilçesinde bir programa katılmak üzere Bursa'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun korumaları trafik kazası geçirdiler.

15 Eylül 2018 Cumartesi 13:46
Kılıçdaroğlu'nun Korumaları Bursa'da Ölümden Döndüler

Kemal Kılıçdaroğlu'nun koruma ekibinde yer alan görevliler Orhangazi'ye gitmek içn çıktıkları yolda Gedelek Kavşağı'nı geçtikten sonra araçlarını emniyet şeridine park ettiler. Araçtan inmek isteyen koruma görevlilerinin açtığı kapı aynı yönden gelen bir tır aracın kapısına çarparak biçti.

Koruma aracının arkasında bulunan başka bir aracada zarar verdikten sonra güçlükle durabilen tır'ın biçtiği araçta bulunan korumalar kazayı yara almadan atlattılar. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

banner119
Son Güncelleme: 16.09.2018 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-09-22 02:18:44

Bu kazayı görmüştüm

banner56

banner108