Gülperi Dizisi İlk Bölümü'nde İzyeliciyi Adeta Ekrana Kilitledi

Show Tv'nin yeni dizisi Gülperi, ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Son dönemde kanalların birbirleriyle adeta yarışır hale geldi. Gülperi dizisi ilk bölümüyle izlenme rekoru kırdı.

16 Eylül 2018 Pazar 00:46
Gülperi Dizisi İlk Bölümü'nde İzyeliciyi Adeta Ekrana Kilitledi

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Show Tv'nin yeni dizisi Gülperi ilk bölümünde dizi severleri adeta ekrana kilitledi. Son yılların belkide en kaliteli dizilerinden olan (Şahsi Fikrim) Gülperi usta oyuncu kadrosuyla kalitesini belli etmekte. Türk sineması'nın usta oyuncularını biraraya getiren Gülperi dizisi adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nafizw 2018-09-22 00:24:35

Ilk bölümünü hayranlıkla izlediğim bir dizi. Bence gayet başarılı. Nurgül yeşilçay ustalığını belli ediyor.

banner56

banner108